Uto19032019

Posljednje izmjene06:33:47 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije NAJAVA Od 3. do 5. kolovoza u Višnjici će se održavati manifestacija Dani sporta, zabave i kulture, traju prijave za 23. Memorijalni malonogometni turnir "Stjepan Križanec"

NAJAVA Od 3. do 5. kolovoza u Višnjici će se održavati manifestacija Dani sporta, zabave i kulture, traju prijave za 23. Memorijalni malonogometni turnir "Stjepan Križanec"


I ove godine početkom kolovoza u Višnjici će se održati manifestacija Dani sporta, zabave i kulture. Ove godine manifestacija će se održavati od 3. do 5. kolovoza.

Prijave za 23. Memorijalni malonogometni turnir "Stjepan Križanec"

Središnji događaj manifestacije je memorijalni malonogometni turnir koji se igra u spomen na poginulog hrvatskog branitelja iz Višnjice, Stjepana Križanca. Ove će se godine odigrati njegovo 23. izdanje. Prijave za turnir traju do 3. kolovoza do 20 sati kada će se održati ždrijebanje parova. Kotizacija po ekipi iznosi 400 kuna, a prijave za turnir, koji će se igrati dva dana (4. i 5. kolovoza) primaju se na broj mobitela 099 2345 602 (Mario Galinec). Organizator turnira i cijeli manifestacije, Udruga za sport i rekreaciju "Sport za sve" Višnjica za najbolje je ekipe osigurao bogate novčane nagrade – nagrada za prvo mjesto iznosi 6.000 kuna, za drugo 3.000 kuna, a za treće mjesto 1.000 kuna.

Trodnevni program manifestacije

Manifestacija počinje u petak, 3. kolovoza u 19 sati kada će se održati svečano otvaranje. Prije toga, u 18 sati u župnoj crkvi u Višnjici služit će se misa zadušnica za Stjepana Križanca. U 20 sati na sportskim terenima u Višnjici počinje košarkaški hakl turnir, u 20.15 sati obavit će se ždrebanje za 23. Memorijalni malonogometni turnir "Stjepan Križanec", a u 20.30 sati počinje 7. Ženski malonogometni turnir. Od 21 sat pod šatorom pored sportskih terena počinje zabava uz nastup grupe Laka meta.

U subotu, 4. kolovoza program počinje u 16 sati kada počinje 23. Memorijalni malonogometni turnir "Stjepan Križanec". Utakmice će se igrati i tijekom predvečerje i večeri. U 20 će se sati, na travnatom igralištu, održati srednjovjekovna predstava u izvedbi Društva Lovrenc iz Cernice u Sloveniji. U 21 sat, u šator, počinje zabava uz nastup Kumova.

Posljednjeg dana manifestacije, 5. kolovoza održat će se Zabavne dječje igre koje počinju u 14.30 sati. Od 16.00 sati igrat će se 1. Pozivni veteranski malonogometni turnir, a od 18.00 sati kreće završnica 23. Memorijalnog malonogometnog turnira "Stjepan Križanec". Za zabavu pod šatorom u nedjeljne večeri 5. kolovoza, od 21 sat, pobrinut će se Kavaliri.

Manifestacija se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.