Sri12082020

Posljednje izmjene11:11:40 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije NAJAVA Turnir za sve poginule branitelje s gradskog područja

NAJAVA Turnir za sve poginule branitelje s gradskog područja


Udruga Branitelji Hrvatske Lepoglava pokrenula je Memorijalni sportski turnir za sve poginule branitelje s područja Grada Lepoglave. Prvi takav turnir održat će se u nedjelju, 24. lipnja u gradskom parku u Lepoglavi.

Turnir je otvorenog tipa i na njemu mogu sudjelovati sve zainteresirane ekipe koje će se moći natjecati u nekoliko disciplina – visećoj kuglani, stolnom tenisu, kartanju bele, šahu, gađanju zračnom puškom, pikadu i povlačenju užeta.

Otvaranje i početak turnira je u 10 sati u gradskom parku. Istog dana, prije početka turnira, u župnoj crkvi u Lepoglavi, od 8 sati, bit će služena misa za sve poginule, zatočene, nestale i umrle hrvatske branitelje nakon koje će na gradskom groblju u Lepoglavi, kod centralnog križa, biti odana počast poginulim braniteljima s područja Grada Lepoglave.

Želja je udruge Branitelji Hrvatske Lepoglava jednim turnirom odati počast i čuvati spomen na sve poginule branitelje s područja Grada Lepoglave.