Pet14082020

Posljednje izmjene11:11:40 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije JAILHOUSE FESTIVAL Poziv demo bendovima

JAILHOUSE FESTIVAL Poziv demo bendovima


Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave i ove godine raspisuje natječaj za zainteresirane demo bendove koji žele nastupati na Jailhouse festivalu.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani bendovi s područja Hrvatske bez obzira na vrstu glazbe koju izvode, a kako bi se izborili za nastup na Festivalu i zagrijali pozornicu za Belfast Food ili Cold Snap, potrebno je poslati mail na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s kratkim opisom i fotografijom benda, brojem telefona i e-mail kontaktom osobe te linkovima na snimku ili audiozapis benda. Potrebno je poslati tri glazbene snimke ili zapisa od kojih barem jedna mora biti autorska. Natječaj je otvoren do 25. lipnja 2018. godine, a Festival se održava od 9. do 14. kolovoza.

Za dodatne informacije obratite se organizatorima na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na Facebook stranici Festivala (https://www.facebook.com/jailhouse.lepoglava).