Ned24062018

Posljednje izmjene10:42:14 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije NAJAVA Dani sporta, zabave i kulture u Višnjici od 4. do 6. kolovoza

NAJAVA Dani sporta, zabave i kulture u Višnjici od 4. do 6. kolovoza


Početak mjeseca kolovoza u Višnjici je rezerviran za manifestaciju Dani sporta, zabave i kulture. Trodnevna manifestacija, koja će se ove godine održavati od 4. do 6. kolovoza, ponudit će posjetiteljima niz događanja, najviše onih sportskog karaktera.

22. memorijalni malonogometni turnir Stjepan Križanec

Centralni događaj manifestacije je Memorijalni malonogometni turnir Stjepan Križanec, koji se igra u spomen na poginulog hrvatskog branitelja Stjepana Križanca iz Višnjice. Riječ je o jednom od najdugovječnijih turnira posvećenog poginulim hrvatskim braniteljima. Ove će godine navedeni turnir doživjeti svoje 22. izdanje. Prijave za turnir primaju se na broj mobitela 091 549 86 71 (Mario) do petka 4.kolovoza, do 20 sati kada će uslijediti izvlačenje parova i rasporeda utakmica. Kotizacija po ekipi iznosi 400 kuna. Organizator turnira, kao i cijeli manifestacije, Udruga za sportsku rekreaciju "Sport za sve" Višnjica za najbolje je ekipe priredio bogate nagrade - za 1. mjesto 6.000 kuna i pehar, , za 2. mjesto 3.000 kuna i pehar te za 3. mjesto 1000 kuna i pehar.
Četvrtoplasirana ekipa dobit će utješnu nagradu, a nagrade će dobiti i najbolji strijelac i golman turnira.
Utakmice će se igrati 5. kolovoza od 16 sati te 6. kolovoza od 18 sati.

Odavanje počasti

Manifestacija će biti svečano otvorena u petak (4. kolovoza), u 19 sati na nogometnom igralištu gdje će se tijekom tri dana odvijati i cjelokupan program manifestacije.
U 19.30 sati na groblju u Višnjici bit će odana počast poginulom hrvatskom branitelju Stjepanu Križancu.
Prvog dana manifestacije posjetiteljima će se predstaviti novoosnovan Moto klub "Ketač". Od 16 sati trajat će druženje motorista i posjetitelja uz besplatno jelo i piće, a od 20 sati održat će se zabavni moto performans uz razne moto akrobacije.
Također prvog dana, održat će se košarkaški hakl turnir. Početak mu je 20 sati.
Od 21 sat na rasporedu je zabava pod šatorom uz Tamburaški sastav Arka.

Drugi dan manifestacije

Drugi dan manifestacije obilježit će početak nogometnih uzbuđenja na 22. memorijalnom malonogometnom turnir Stjepan Križanec. Odigravanje utakmica počinje u 16 sati.
Od 17 sati održat će se airsoft gađanje meta, a od 21 sat zabava pod šatorom uz glazbeni sastav Kumovi.

Završnica turnira

Nedjeljni će program početi u 15 sati 3. zabavnim dječjim igrama. Nakon toga, u 16 sati odigrat će se 6. ženski malonogometni turnir, a u 18 sati kreće završnica 22. memorijalnog malonogometnog turnira Stjepan Križanec. Trodnevna će manifestacija završiti zabavom pod šatorom uz Kavalire.