Uto02062020

Posljednje izmjene06:28:52 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije FESTIVAL ČIPKE Poziv na radionicu o nakitu

FESTIVAL ČIPKE Poziv na radionicu o nakitu


Zainteresirani za sudjelovanje na radionici "Čipka postaje nakit", koja će se održati u okviru 18. međunarodnog festivala čipke u Lepoglavi, u petak, 19. rujna , još uvijek imaju vremena prijaviti se organizatorima Festivala.
Radionicu će voditi Kirsten Brinkmann, poznata njemačka stručnjakinja za čipkarstvo, a glavna će joj tema biti suodnos nakita te čipke i propitivanje čipke u funkciji nakita.

Osobe koje žele sudjelovati u radu radionice trebaju vladati osnovama čipke na batiće, a mogu joj se priključiti i oni koji se bave nekim drugim vrstama ručnog rada.

Cijena radionice je 200 kuna u što je uračunato iznajmljivanje pribora za izradu čipke (jastučić i batići, pribadače, nožice, papir, olovka, napitci, zagrisci i ručak, ulaznica za izložbe i Vodič kroz izložbe). Na kraju rada radionice svi će sudionici dobiti potvrdu o sudjelovanju u njenom radu.
Za svaki projekt svaki sudionik posebno plaća 80 kuna za nacrt i potrebiti materijal, kao i batiće s namotanim zlatnim, srebrenim i nitima od nehrđajućeg metala, te kamenčiće i perlice tako da je cijena za radionicu i jedan projekt 280 kuna.

Važno je napomenuti da su radni jezici radionice engleski i njemački.

Prijave za radionicu mogu se napraviti putem interneta na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..