Pet29052020

Posljednje izmjene03:54:06 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije Jučer počeo Jailhouse festival, danas spektakl!

Jučer počeo Jailhouse festival, danas spektakl!


Jailhouse festival otvoren je jučer (petak, 8. kolovoz) turnirom uličnog nogometa uz sudjelovanje 19 ekipa željnih zabave i dobrog nogometa. U odličnoj atmosferi koje je pratila turnir, pobjedu je u finalu odnijela ekipe Štefan d.o.o. koja u napetoj utakmici, rezultatom 2:1,  savladala ekipu Hudek Trgotrans. Treće mjesto izborio je Mali Ajax pobijedivši rezultatom 3:1 ŠU Bobovje.

Drugi dan Festivala proteći će u pripremama za biciklističku cross country utrku za rekreativce koja će se održati u nedjelju (10. kolovoz) s početkom u 10 sati.

Vrhunac drugog dana trajanja Festivala i jedno od značajnijih događanja na ovogodišnjem Jailhouse festivalu je borilački spektakl ''Grand Fight Lepoglava'' kojeg, u suradnji s Fight Club-om ''Kovačić'' iz Varaždina, origanizira Nezavisna udruga mladih.

Borilački program počinje večeras (subota, 9. kolovoz) u 21 sat. Borce predvodi  europski i svjetski profesionalni K1 prvak u srednjoj kategoriji, Mario Agatić te europski juniorski K1 prvak Jasmin Škoranec koji će u Lepoglavi braniti WKU pojas prvaka Europe protiv Slovenca Klemena Kukovičića.

Borbe, za koje je tijekom petka održano službeno vaganje, bit će upriličene u gradskom parku, uz slobodan ulazak.