Uto02062020

Posljednje izmjene06:28:52 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Manifestacije FESTIVALA MOTORA & ROCK N ROLLA OD 27. DO 29. 6. U TRAKOŠĆANU Sudionici Festivala ovog će vikenda posjetiti Lepoglavu i Višnjicu

FESTIVALA MOTORA & ROCK N ROLLA OD 27. DO 29. 6. U TRAKOŠĆANU Sudionici Festivala ovog će vikenda posjetiti Lepoglavu i Višnjicu


I ove će se godine u Trakošćanu održati tradicionalni moto festival. Ovogodišnje, inače sedmo po redu, izdanje Festivala motora & rock n rolla počet će 27. lipnja i trajati do 29. lipnja.

U tom će vremenu na pozornici podno trakošćanskog dvorca nastupiti Mystery iz Australije te hrvatski bendovi - The Trio s Dinom Rađom, Hypnotic, Blues Shitters, Picksiebner, The Cat Paws i Skynyrd Crowd. Zahvaljujući gostima iz Australije Festival će po prvi puta imati međunarodni karakter.

Što se nastupa bendova tiče, u petak će nastupiti hard rock sastav Mystery iz Australije, kojeg sačinjavaju tinejdžeri među kojima ima i onih s hrvatskim korijenima. Osim gostiju iz Australije u petak će svoje nastupe odraditi ludbreški rock sastav Hypnotic, te The Trio, karlovački cover bend s kojim će zasvirati i proslavljeni hrvatski košarkaš Dino Rađa.

Subotnji glazbeni program ispunit će varaždinski Blues Shittersi, najbolji domaći country bend Picksiebneri, zatim 'rockabilly boysi' The Cat Paws iz Bjelovara te Skynyrd Crowdi, jedni od vodećih domaćih cover sastava koji svira obrade Lynyrd Skynyrda.

Program počinje u petak, 27. lipnja, u 18 sati, defileom motorista koji će voditi putem od Trakošćana prema Donjoj Višnjici, gdje će u Caffe baru "No1" za sve biti pripremljen grah i piće dobrodošlice.

U subotu, 28. lipnja, program će također biti otvoren defileom, koji u 15 sati starta iz Trakošćana put Lepoglave, gdje će se na terasi restorana ''Ivančica'' posluživati besplatan grah i piće. Nakon povratka u Trakošćan, u 17 sati počinju moto igre uz prigodne nagrade za sve sudionike.

Prvog dana, u petak, koncerti počinju u 19, u subotu se svira od 17 sati.

Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Organizator festivala je Moto klub Jal Ivanec.


Program

Petak (27.6.2014.)
12:00 sati - Dolazak i smještaj bikera u free kamp, dobrodošlica uz medicu
18:00 sati - Defile motorista Trakošćan – Donja Višnjica – Trakošćan
19:00 sati - Rock koncerti do jutarnjih sati...

Subota (28.6.2014.):
08:00 sati - Jutarnje aktivnosti, organizacija u kampu i doček novih gostiju
15:00 sati - Defile motorista Trakošćan - Lepoglava – Trakošćan
17:00 sati - Moto igre uz prigodne nagrade.
17:00 sati - Rock koncerti do jutarnjih sati...

Nedjelja (29.6.2014.):
Buđenje uz kavu, te ispraćaj gostiju.