Uto28012020

Posljednje izmjene06:30:59 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Kultura Vijesti iz kulture Gradska knjižnica PREDAVANJE Što je bioenergija

PREDAVANJE Što je bioenergija


Predavanje pod naslovom "Što je bioenergija" ili "Iscjeljivanje životnom energijom" održala je u Gradskoj knjižnici Ivana Belostenca u Lepoglavi terapeut i voditeljica Pranic Healing Hrvatska – centra Ivanec, Renata Peček.

Naglasila je da su glavni izvori vitalne energije – prane – sunce, zrak i zemlja te da se postupcima pranic healinga mogu tretirati različite tegobe i stanja organizma, od oslabljenog imuniteta, poremećaja na koži, oboljenja srca, dišnog sustava, endokrinog i probavnog sustava, ovisnosti i mnogih drugih.

Kod djece se uspješno tretira hiperaktivnost i autistični poremećaji. Tretmanima je moguće energizirati i osnažiti rad mozga, a provode se bez dodirnih tehnika, koristeći životnu energiju – pranu kojom se ubrzava urođenu sposobnost tijela za samoiscjeljenjem.

Osim tretmana na ljudskom tijelu moguće je čišćenje prostora, energiziranje hrane i vode.

Prisutni su po završetku predavanja postavljali pitanja vezena uz poteškoće koje imaju, na koja im je predavačica temeljito odgovarala, objasnivši im što je u korijenu problema koji ih muči pozvavši ih pri tom na - Meditacije na dva srca s meditacijom za samoiscjeljenj, koje se održavaju svakog četvrtka u prostoru Pranic Healinc centra u Ivancu.