Čet15112018

Posljednje izmjene10:43:02 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Gospodarstvo Vijesti iz gospodarstva Turizam TURIZAM Promocija turističkih potencijala grada Lepoglave u Varaždinu, Ludbregu i Krapini

TURIZAM Promocija turističkih potencijala grada Lepoglave u Varaždinu, Ludbregu i Krapini


Na posljednjih nekoliko značajnih manifestacija na području Varaždinske i Krapinsko – zagorske županije svoj su rad i proizvode te Lepoglavu i njene jedinstvenosti kao i turističku ponudu, u organizaciji Turističke zajednice grada Lepoglave, predstavili neki od članova Agro – turističkog klastera Lepoglava.

Tako je posjetiteljima Špancirfesta, manifestacije Deset dana Svete nedjelje održane u Ludbregu te Zagorskog gospodarskog zbora u Krapini predstavljena ponuda Turističko – kulturno informativnog centra, Domaće radinosti Stjepana Zagoršćaka, Obrta za proizvodnju tradicionalnih suvenira "Preša", Zadruge lepoglavske čipke, Snježane Varović i Steve Štetića.

- Uz predstavljanje svojih proizvoda i radova, naši su izlagači predstavili i turističku ponudu lepoglavskog kraja te najavili značajne manifestacije u gradu Lepoglavi, prije svega skorašnji Festival čipke koji će se u Lepoglavi održavati od 18. do 21. rujna – rekla je direktorica Turističke zajednice grada Lepoglave Ljubica Dubovečak ističući kako Turistička zajednica redovito organizira ovakva predstavljanja na brojnim manifestacijama ne samo u kontinentalnom djelu Hrvatske već i na našem priobalju u vrijeme kada tamo borave brojni turisti.
- To je samo jedna od aktivnosti koju provodimo s ciljem promocije turističkih potencijala grada Lepoglave – dodala je direktorica Dubovečak.