Čet15042021

Posljednje izmjene08:56:32 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Gospodarstvo Vijesti iz gospodarstva Poduzetništvo NAJAVA RADIONICE Kako do sredstava za gospodarsko ulaganje

NAJAVA RADIONICE Kako do sredstava za gospodarsko ulaganje


Grad Lepoglava, u suradnji s Turističko kulturno informativnim centrom, organizira u Lepoglavi besplatnu radionicu za gospodarstvenike s područja grada Lepoglave. Radionica će se održati 21. ožujka, u lepoglavskom Domu kulture s početkom u 19 sati i na njoj će se gospodarstvenici, kao i ostali zainteresirani građani koji mogu nazočiti radionici, upoznati s mogućnostima korištenja povoljnih poduzetničkih kredita HBOR-a i HAMAG-BICRO-a.

Također, predstavljene će biti mogućnosti ostvarivanja potpora kroz natječaj Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta namijenjenog mikro, malim i srednjim poduzetnicima za poboljšanje njihovog poslovnog razvoja i tehnološke spremnosti kroz početna ulaganja u izgradnju i opremanje poslovnih jedinica te s mogućnošću korištenja potpora koje će Grad Lepoglava dodijeliti gospodarstvenicima u okviru vlastitog Javnog poziva za dodjelu potpora male vrijednosti za poticanje razvoja malog gospodarstva.