Čet17062021

Posljednje izmjene12:17:08 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Gospodarstvo Vijesti iz gospodarstva Poduzetništvo Gospodarstvenici na radionici „Poduzetnički impuls 2013“

Gospodarstvenici na radionici „Poduzetnički impuls 2013“

U sklopu programa poticanja poduzetništva i obrta koju provodi Ministarstvo poduzetništva i obrta pod nazivom „Poduzetnički impuls 2013“, u četvrtak, 28. veljače u čitaonici Doma kulture, održana je informativna radionica o bespovratnim sredstvima u organizaciji Projektno-razvojnog ureda Lepoglava.

Prije početka radionice, gradonačelnik Marijan Škvarić osvrnuo se na projekte koje je Grad dosad realizirao te na buduće projekte koje ima u planu u narednom razdoblju. Radionicu je vodila Tea Mošmondor Stanić, stručni suradnik za razvoj malog i srednjeg poduzetništva i povlačenje investicija, na kojoj je sudjelovalo 40-tak gospodarstvenika koji su se informirali o mjerama i aktivnostima za koje se mogu prijaviti te uvjetima koje moraju zadovoljiti za tražena sredstva.

Na kraju radionice predstavljen i program poticaja gospodarstvenicima od strane grada Lepoglave, a to je „Poduzetnik 2“ koji se odnosi na subvencioniranje kamate na odobrene kredite. Radionicu je završio Emil Tkalec, voditelj Projektno-razvojnog ureda Lepoglava, raspravom i odgovaranjem na pitanja gospodarstvenika, uz napomenu da su Grad i Projektno-razvojni ured u TKIC-u uvijek na raspolaganju za sva pitanja i informacije te pomoć gospodarstvenicima i građanima.