Pon18012021

Posljednje izmjene10:40:23 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Gospodarstvo Vijesti iz gospodarstva Poduzetništvo Potencijalni investitori u Poduzetničkoj zoni

Potencijalni investitori u Poduzetničkoj zoni

Interes za ulaganje u Poduzetničku zonu Lepoglavi ovih su dana iskazali njemački i turski investitori. Radi se o tvrtkama  Gök Color i Time solutions koji su boraveći u Lepoglavi posjetili prostor Poduzetničke zone te se sastali s lepoglavskim gradonačelnikom Marijanom Škvarićem.

Na sastanku u gradskoj upravi potencijalni investitori upoznati su činjenicama vezanima za povijest grada Lepoglave, trenutnom situacijom i mogućnostima gospodarskog ulaganja, dok su oni s druge strane gradske čelnike upoznali sa svojim planovima i željama. 

Kao osnovni uvjet za dolazak i ulaganje u Lepoglavu gosti su istaknuli pronalazak nekoliko kooperanata (tvrtki metalskog sektora) koje bi uključili u svoj proizvodni proces. S toga su prilikom posjete samoj Poduzetničkoj zoni susreli s predstavnicima tvrtke Montal, potencijalnim poslovnim partnerom.

Kao zaključak susreta, dogovoren je ponovni susret početkom iduće godine na kojem bi se trebalo raspraviti mogućnostima i kapacitetima domaćih tvrtki te dogovoriti eventualnu suradnju.