Sub19092020

Posljednje izmjene04:07:58 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Gospodarstvo Vijesti iz gospodarstva Komunal PUKNUĆE VODOVODNE CIJEVI Poplava u centru Lepoglave

PUKNUĆE VODOVODNE CIJEVI Poplava u centru Lepoglave


Parkiralište pored autobusne stanice u centru Lepoglave u utorak navečer plavila je voda koja je šikljala iz vodovodnih cijevi Varkom-ovog vodovodnog sustava. Velika količina vode koja je istjecala iz očito puknutih vodovodnih cijevi poplavila je okolno područje pa su neki dijelovi tog područja izgledali poput manjeg jezera koje je prijetilo da se prelije i na državnu cestu.

Što se događa primijetili su građani koji su oko 23 sata alarmirali predstavnike Grada odnosno gradske službe koje su pak o tome obavijestile Varkom.

Na teren je izašla Varkom-ova ekipa koja još uvijek nastoji sanirati kvar. Čini se da je do oštećenja cijevi došlo na više mjesta na području na kojem je zbog ostalih podzemnih instalacija otežano korištenje radnog stroja te se sve obavlja ručno.

Zbog sanacije kvara privremeno je obustavljena distribucija vode građanima koji su zamoljeni za strpljenje dok se kvar ne otkloni.