Pon18102021

Posljednje izmjene02:03:33 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Traže se zainteresirani za sudjelovanje na projektu u Poljskoj

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Traže se zainteresirani za sudjelovanje na projektu u Poljskoj


"Ekipa, ne, ne čini vam se, prilike pucaju sa svih strana, a Nezavisna udruga mladih traži one hrabre koji će ih i zgrabiti!", stoji u poruci uz poziv koji je Nezavisna udruga mladih uputila onima koji žele sudjelovati na još jednom u nizu projekta, ovog puta u Poljskoj, točnije mjestu Murzasichle u kojem će se od 29. 08. do 04. 09. održati zanimljiv trening za osobe koje rade s mladima.

NUM iz Lepoglave, kao partner na projektu, traži četiri osobe koje će zajedno s njima krenuti na besplatno putovanje u Poljsku. Prijave se primaju na sljedećem linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJ8BDP3iIdjDOzC0J3XbRkSK0BA_UOS_C5IbSAxT0yb0FUng/viewform.

Više informacija o samom projektu, mjestu u kojem će se održati aktivnosti te organizaciji koja provodi projekt, nalaze se na sljedećem linku: https://drive.google.com/file/d/1BLpTE6WVkmP7CksIYSTaabq6MQpwlBu2/view?usp=sharing.