Uto02032021

Posljednje izmjene01:25:50 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Održana online radionica pisanja projekata

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Održana online radionica pisanja projekata


Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave je u sklopu projekta Info-centra za mlade Lepoglava održala 4. i 5. lipnja online radionicu o pisanju projekata preko Zoom platforme. Radionicu su provodili stručnjaci iz Udruge ZAMISLI iz Zagreba, ujedno i suradnici na projektu.

Bila je to ujedno i prva aktivnost te prva prilika za mlade s područja Grada Lepoglave i okolice, ali i šire, za sudjelovanjem te informiranjem o aktualnim i bitnim temama.

Na radionici su sudionici imali priliku naučiti osnove pisanja projekata, od ideje pa do same realizacije. Tijekom radionice prošli su koncept pisanja projekata, naučili na što je ključno obratiti pažnju prilikom izrade projektnog prijedloga te su i sami imali priliku izraditi nacrt projekta i raditi na svojoj ideji.

Na radionici je sudjelovalo 15 osoba, a iz NUM-a poručuju kako se nadaju da su svi iz nje uspjeli nešto i naučiti te da će im koristiti u njihovu daljnjem radu.

Budući da su se zbog otežanih okolnosti neke aktivnosti odgađale, NUM-ov raspored do kraja godine je poprilično pun, tako da nove aktivnosti možete očekivati uskoro.

Možete ih pratiti na Facebooku - https://www.facebook.com/infocentarzamladelepoglava/ , https://www.facebook.com/num.lepoglava/, Instagramu (@mladi.info, @num_lepoglava) ili na web stranici www.num.hr pa ne propustite najnovije informacije o aktivnostima Udruge i prilikama u sklopu Info-centra za mlade Lepoglava.

U sklopu novootvorenog Info-centra mladima se pruža mogućnost informiranja (kroz individualna ili grupna savjetovanja u uredu, putem telefona, e-maila ili društvenih mreža), educiranja (kroz radionice i predavanja) te korištenja dnevnog boravka za druženje, igranje društvenih igara, PS4 i mnogih drugih.

Projekt Info-centar za mlade Lepoglava sufinanciran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.