Sub06062020

Posljednje izmjene02:39:55 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge SKUPŠTINA GLASNE KUBURE Brojni nastupi obilježili proteklu godinu

SKUPŠTINA GLASNE KUBURE Brojni nastupi obilježili proteklu godinu


Kuburaška udruga Glasna kubura iz Kamenice održala je redovitu godišnju Skupštinu. Tom su se prigodom članovi Udruge prisjetili aktivnosti provedenih u proteklom jednogodišnjem razdoblju koje su obilježili brojni nastupi na raznim proslavama blagdana, manifestacijama i obilježavanjima značajnijih datuma na području Grada Lepoglave te njene bližnje i daljnje okolice, a koje su uveličali počasnim pucnjem.

I ove će godine diljem Grada Lepoglave i okolice, ali i u drugim krajevima Hrvatske odjekivati pucnji iz kubura članova Kuburaške udruge Glasna kubura iz Kamenice. Naime, članovi Skupštine prihvatili su program rada za 2020. godinu kojim su najavljeni brojni nastupi.

Na Skupštini je upućena zahvala Gradu Lepoglavi, ispred kojih su Skupštini nazočili gradonačelnik Marijan Škvarić i njegov zamjenik Hrvoje Kovač, na značajnoj financijskoj potpori koju pruža radu Udruge.