Čet02072020

Posljednje izmjene09:37:12 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Posjet Tehnološkom parku u Varaždinu

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Posjet Tehnološkom parku u Varaždinu


U sklopu projekta „Ostvari svoj potencijal“ put je Nezavisnu udrugu mladih i sudionike aktivnosti odveo do Tehnološkog parka Varaždin.

Sudionici ove aktivnosti mogli su saznati nešto više o samom poduzeću Tehnološki park, o mnogobrojnim mogućnostima koje se u sklopu njega nude te dodatno proširiti vlastite horizonte o tome na koji način i gdje potencijalno nastaviti svoj put nakon završetka srednjoškolskog ili fakultetskog obrazovanja. Također, ova aktivnost je, nadaju se organizatori, nekima pomogla s odabirom smjera za nastavak obrazovanja, a druge pak motivirala na pokretanje vlastitog posla.

Cilj ove aktivnosti bio je predstavljanje različitih mogućnosti koje se nude u zajednici, a koje mogu biti velika pomoć na putu do ostvarenja vlastitih potencijala pojedinaca.

Projekt 'Ostvari svoj potencijal' provodi Nezavisna udruga mladih, a financiran je od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.