Čet06052021

Posljednje izmjene10:50:09 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge IZBORNA SKUPŠTINA GLAZBENE UDRUGE GRADA LEPOGLAVE "Nova mladost, nova snaga to je GUGL Lepoglava"

IZBORNA SKUPŠTINA GLAZBENE UDRUGE GRADA LEPOGLAVE "Nova mladost, nova snaga to je GUGL Lepoglava"


Članovi Glazbene udruge Grada Lepoglave (GUGL) okupili su se u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca u lepoglavskom Domu kulture na redovnoj izbornoj Skupštini ove glazbene udruge koja s ciljem razvijanja i unapređivanja svih oblika glazbenih i kreativnih aktivnosti na području Grada Lepoglave okuplja poklonike suvremene glazbe.

U uvodnom se dijelu Skupštine donedavni tajnik Udruge, Emil Tkalec, uz zahvalu za vođenje Udruge dosadašnjem rukovodstvu, osvrnuo na dosadašnji rad Udruge koja s radom nastavlja pod novim vodstvom.


Za novog predsjednika GUGL-a izabran je Marko Belač, funkciju dopredsjednika obnašat će Mario Varović dok će tajničke poslove obavljati Tanja Mravlinčić. Novi Upravni odbor Udruge čine Lucija Job, Nikola Zver i Goran Šoštarić. Sari Šoštarić povjerena je briga o dizajnu web stranice Udruge.

Novo će vodstvo djelovati u skladu s predstavljenim programom čije je moto "Nova mladost, nova snaga to je GUGL Lepoglava".

Tim ljudi koji će djelovati u okviru Udruge, istaknuto je prigodom Skupštine, okuplja renomirane i školovane glazbenike, ljude s iskustvom vođenja udruga i organizacije raznih društvenih aktivnosti te ljude koji su sudjelovali u izradi i provođenju niza uspješnih projekata.

Udruga će, kako je naglašeno, svim svojim članovima omogućiti da iniciraju i provode projekte te realiziraju različite ideje.

Na Skupštini je upućen poziv svim zainteresiranima da se priključe Glazbenoj udruzi Grada Lepoglave.