Pon18012021

Posljednje izmjene10:40:23 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge PROJEKT NEZAVISNE UDRUGE MLADIH Poziv na obilazak tvrtki Career busom

PROJEKT NEZAVISNE UDRUGE MLADIH Poziv na obilazak tvrtki Career busom


Vrijeme je za novu aktivnost po projektu 'Ostvari svoj potencijal', kojeg provodi Nezavisna udruga mladih, a sufinanciran je sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Ovoga puta, Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave daje zainteresiranima priliku da sjednu na bus i posjete do pet uspješnih tvrtki različitih profila u Varaždinskoj županiji.
Aktivnost „Career bus“ održat će se u četvrtak, 18. 7., s početkom u 7 sati s predviđenim trajanjem do 16:00 sati. Organizatori poručuju kako je sudjelovanje na aktivnosti za sve u potpunosti besplatno, a za sudionike je osiguran i obrok.

U svakoj će od planiranih pet tvrtki sudionicima projekta one biti prezentirane od strane domaćina. Sudionici će imati priliku obići određene dijelove tvrtke, upoznati njene odjele i saznati čime se svaki od njih zasebno bavi. Ono najvažnije, saznat će kako do posla u tim tvrtkama. Ako netko od sudionika pripremi životopis i zamolbu, na samom kraju obilaska moći će ih predati djelatnicima tvrtke kako bi ušli u bazu potencijalnih zaposlenika koje će tvrtke kontaktirati kad se za to ukaže potreba.


Autobus će krenuti iz Lepoglave, a moguć je polazak i iz Ivanca. Na aktivnosti može sudjelovati maksimalno 25 ljudi, a kako bi osigurali svoje mjesto zainteresirani se mogu prijaviti što prije putem obrasca na linku - https://bit.ly/2Jnte8F.