Pet18092020

Posljednje izmjene04:07:58 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge NEZAVISNA UDRUGA MLADIH U okviru projekta "Ostvari svoj potencijal" važnost volontiranja predstavljena srednjoškolcima u Ivancu

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH U okviru projekta "Ostvari svoj potencijal" važnost volontiranja predstavljena srednjoškolcima u Ivancu


Nezavisna udruga mladih je u Srednjoj školi Ivanec, u suradnji s Centrom za informiranje i savjetovanje o karijeri Varaždin, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - Regionalnim uredom Varaždin te Mrežom udruga Zagor iz Zaboka, održala tribinu o važnosti volontiranja te kompetencijama stečenim volontiranjem.

Prisutnima se kroz vlastita iskustava predavača nastojalo približiti volontiranje. Predočeni su im i razlozi zbog kojih bi svatko trebao u nekom periodu života volontirati, odnosno razlozi zbog kojih su i oni sami volonteri.

Organizatori poručuju kako se nadaju da su učenici Srednje škole Ivanec, koji su bili prisutni na tribini, zadovoljni s novim spoznajama te motivirani otišli s tribine. Nadaju se da će ih tribina potaknuti da se pridruže nekim od sljedećih aktivnosti.

Tribina je provedena u sklopu projekta Nezavisne udruge mladih 'Ostvari svoj potencijal', a sufinanciran je sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.
Zanimljive projektne aktivnosti vezane za ovaj projekt nastavit će se provoditi i dalje, tijekom ove godine.