Ned05072020

Posljednje izmjene02:49:17 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge NAJAVA NUM-ova radionica o samozapošljavanju

NAJAVA NUM-ova radionica o samozapošljavanju


Nezavisna udruga mladih kreće s prvom radionicom u okviru projekta ‘Ostvari svoj potencijal’. Riječ je o radionici "Samozapošljavanje" koja će se održati u utorak, 19. 2. u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca u Lepoglavi, s početkom u 18:00 h.

Riječ je o radionici koju Nezavisna udruga mladih provodi u suradnji s Centrom za informiranje i savjetovanje o karijeri Varaždin, a tema radionice bit će samozapošljavanje.
- Ako ste poduzetničkog duha, motivirani na pokretanje vlastitog posla, želite biti sam svoj šef ili jednostavno želite razmotriti sve svoje opcije prije donošenja konačne odluke, ova radionica pravo je mjesto za to - porčuju organizatori

Radionica je koncipirana tako da će u njenom prvom dijelu stručnjaci iz CISOK-a predstaviti sve potrebene informacije o samozapošljavanju, a zatim će sudionici imati priliku napraviti samoprocjenu vlastitih mogućnosti, znanja, kapaciteta i potencijala za uspješan poduzetnički pothvat.

Nakon uvodnog predavanja, ova radionica druga je aktivnost po projektu "Ostvari svoj potencijal". Do kraja godine održat će ih se ukupno 14.

Sudionici koji će sudjelovati na minimalno 50% aktivnosti dobit će potvrdu, koju izdaje Nezavisna udruga mladih, o sudjelovanju na projektu.

Projekt je sufinanciran sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Više informacija na web i Facebook stranici Nezavisne udruge mladih ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..