Sub22022020

Posljednje izmjene11:59:51 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge PRIREDBA "MLADI STARIJIMA – STARIJI MLADIMA" Sinergija mladih i starijih

PRIREDBA "MLADI STARIJIMA – STARIJI MLADIMA" Sinergija mladih i starijih


"Mladi starijima – stariji mladima" naziv je priredbe koju je Udruga umirovljenika Lepoglava organizirala povodom Međunarodnog dana starijih osoba. I baš kao što naziv priredbe govori, tijekom jednosatnog su programa mladi izvođači pjesmom, plesom, recitacijama i igrokazom darivali starije koji im nisu ostali "dužni". Toplim su ih riječima i pjesmom podsjetili na ljubav kojom ih svakodnevno daruju.

Na priredbi su nastupila djeca iz dječjih vrtića Lepoglava i "Runolist" iz Žarovnice, osnovnoškolci iz osnovnih škola iz Lepoglave i Kamenice, članovi Lepoglavskog pušleka uz glazbenu pratnju Vlade Heheta te Olja Gregur, Štefanija Paljak i Miljenka Varović govoreći stihove pjesama.

Uoči priredbe, ispred Grada Lepoglave nazočne je pozdravio zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač koji je naglasio važnost povezivanja svih generacija koje, bez obzira na dob, mogu Grad Lepoglavu učiniti još boljim mjestom. Tom je prigodom Udruzi umirovljenika Lepoglava uručio gradski poklon – prijenosno računalo.

Priredba je organizirana suorganizaciji s dječjim vrtićima i osnovnim školama s područja Grada Lepoglave.