Sri20032019

Posljednje izmjene06:33:47 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Udruge ODRED IZVIĐAČA LEPOGLAVA Mladi lepoglavski izviđači sudjelovali na izviđačkom natjecanju

ODRED IZVIĐAČA LEPOGLAVA Mladi lepoglavski izviđači sudjelovali na izviđačkom natjecanju


Dvije ekipe Odreda izviđača Lepoglava od 6. do 8. travnja sudjelovale su na "Kriškom orijentacijskom takmičenju" (KOT) u općini Križ.

Na natjecanju su sudjelovale ekipe Simpsoni (mlađa kategorija) i Zagor (starija kategorija). Tijekom natjecanja izviđači su morali pokazati svoje znanje u raznim zadacima kao što su prelazak staze pomoću karte i kompasa, snalaženje u prirodi, prva pomoć, signalizacija, paljenje vatre, dizanje šatora. Uz svladavanje različitih zadataka bilo je i puno zabave, druženja i novih upoznavanja s članovima drugih ekipa iz različitih krajeva Hrvatske.

Priliku za nova druženja i provjeru izviđačkih vještina i znanja mladi će izviđači imati ove subote u Lepoglavi. Naime, Odred izviđača Lepoglava će u subotu, 14. travnja biti domaćin "Proljetnih igara poletaraca Lepoglava – PIPL 2018.".
Igre počinju u 10 sati na SRC-u Lepoglava, a završit će u 16 sati proglašenjem pobjednika i svečanim zatvaranjem u gradskom parku.