Pet14082020

Posljednje izmjene11:11:40 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Ostalo NAJAVA Predstavljanje knjige "Pank poduzetnici", knjige o društvenom poduzetništvu i borbi za humaniju ekonomiju

NAJAVA Predstavljanje knjige "Pank poduzetnici", knjige o društvenom poduzetništvu i borbi za humaniju ekonomiju


Petak je u Lepoglavi rezerviran za nastavak projekta „Ostvari svoj potencijal“ kojeg provodi Nezavisna udruga mladih, a sufinanciran je sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Projekt ide dalje predstavljanjem knjige „Pank poduzetnici“, autora Roberta Posavca. Knjiga će biti predstavljena vog petka, 24. svibnja u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca u 19 sati.

Riječ je o prvoj hrvatskoj knjizi o društvenom poduzetništvu i borbi za humaniju ekonomiju koja prati 15 godina rada ACT grupe iz Čakovca, iz koje se sve o navedenoj temi saznaje na temelju stvarnih primjera dvojice prijatelja, nekadašnjih aktivista, a danas poduzetnika, koji su pokrenuli desetke inicijativa, provodili različite programe i projekte te osnivali društvena poduzeća koja dan danas uspješno djeluju.
Da ne bi sve bilo tako bajno, u knjizi se otvoreno govori i o pogreškama koje su sastavni dio poslovanja, a ono što je najvažnije, pruža mnogo lekcija čitatelju iz kojih se može štošta naučiti.