Sub30052020

Posljednje izmjene11:15:00 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Ostalo MEĐUNARODNI DAN JOGE OBILJEŽEN U LEPOGLAVI Joga u gradskom parku

MEĐUNARODNI DAN JOGE OBILJEŽEN U LEPOGLAVI Joga u gradskom parku


Među 36 hrvatskih gradovima u kojima je ove godine obilježen Međunarodni dan joge bila je i Lepoglava. Polaznici tečaja joge, koji se u Lepoglavi kontinuirano održava već petu godinu za redom, za ovu su prigodu jogu vježbali u gradskom parku.

Obilježavanje Međunarodnog dana joge u Lepoglavi plod je suradnje Grada Lepoglave s Veleposlanstvom Indije u Hrvatskoj i veleposlanikom Sandeep Kumarom na čiji se prijedlog Lepoglava i našla među 36 gradova u kojima je obilježen ovaj dan.

Održavanje Međunarodnog dana joge u Lepoglavi jedan je od vidova suradnje Grada L Lepoglave i Veleposlanstvom Indije u Hrvatskoj. Naime, u pripremi je zajednička kulturna prezentacija kroz čipku, a Veleposlanstvo Indije u Hrvatskoj ponudilo je lepoglavskim studentima i stručnjacima mogućnost dodatne edukacije i iskustvenog učenja u Indiji.

Inače, kao i prošle godine kada je Međunarodni dan joge također obilježen u Lepoglavi, u Kaznionici u Lepoglavi održana je kratka prezentacija joge za zatvorenike.