Sub30052020

Posljednje izmjene11:15:00 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Ostalo IZVIĐAČKE IGRE Odred izviđača Lepoglava domaćin igrama poletaraca i pčelica

IZVIĐAČKE IGRE Odred izviđača Lepoglava domaćin igrama poletaraca i pčelica


Odred izviđača Lepoglava održao je u Lepoglavi Proljetne igre poletaraca pod nazivom PIPL 2018. Igre su bile namijenjene najmlađim izviđačima, odnosno poletarcima i pčelicama.

U Lepoglavu su stigli članovi Odreda izviđača Kamengrad iz Koprivnice te članovi Odreda izviđača Sirius iz Varaždina. Ukupno 7 ekipa prolazilo je poligon s 15 igara od vožnje drva u tačkama, punjenja „pletenke“ vodom, vezanja čvorova, izviđačkog poligona, nabrajanja predmeta, skakanja u vreći, prenošenja jajeta u žlici do nosne štafete s kutijom šibica...

Nakon završetka igara koje nisu bile natjecateljskog karaktera birala se najveselija ekipa, ekipa koja je pošteno igrala sve igre, ekipa koja je najbolje izvršila predzadatak (crtanje malog razigranog poletarca), a iz svake ekipa birao se i najbolji poletarac ili pčelica.

U veselom druženju poletarci i pčelice iz Lepoglave stekli su nove prijatelje iz Koprivnice i Varaždina, a neki su bili sretni što su vidjeli svoje već dobro znane prijatelje.