Čet06082020

Posljednje izmjene07:49:25 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Ostalo NAJAVA U subotu se u Lepoglavi održava 4. memorijalni vatrogasni kup Kos - Ledinščak

NAJAVA U subotu se u Lepoglavi održava 4. memorijalni vatrogasni kup Kos - Ledinščak


Četvrtu godinu, u spomen na dvojicu poginulih branitelja i svojih članova – Marka Ledinščaka i Slavka Kosa, Dobrovoljno vatrogasno društvo Lepoglava, u suradnji s udrugom Branitelji Hrvatske Lepoglava, organizira vatrogasno natjecanje "Memorijalni vatrogasni kup Kos – Ledinščak".
Četvrto izdanje Memorijala održat će se u subotu, 1. srpnja u Lepoglavi, na Sportsko – rekreacijskom centru.

Otvorenje Memorijala bit će u 13 sati. Nakon samog otvorenja na groblju u Lepoglavi bit će položeni vijenci i upaljene svijeće u spomen na dvojicu palih vitezova u čiji se spomen ovo vatrogasno natjecanje i održava.

Samo natjecanje vatrogasnih ekipa u svim dobnim kategorijama počet će u 13 sati i 15 minuta i trajati tijekom cijelog poslijepodneva, ovisno o broju sudionika.

Proglašenje rezultata za ekipe djece biti će 15-ak minuta nakon završetka natjecanja u toj kategoriji, dok će se proglašenje rezultata za kategorija seniora održati pola sata nakon nastupa posljednje seniorske ekipe.