Sub06032021

Posljednje izmjene08:59:04 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Ostalo NAJAVA Predavanje Krešimira Mišaka u Lepoglavi povodom Tjedna cjeloživotnog učenja

NAJAVA Predavanje Krešimira Mišaka u Lepoglavi povodom Tjedna cjeloživotnog učenja


Predavanjem poznatog TV novinara, glazbenika i pisca znanstvene fantastike, Krešimira Mišaka, Nezavisna udruga mladih obilježit će u utorak, 27. rujna Tjedan cjeloživotnog učenja. Tog će dana s početkom u 19:00 sati, u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca u Lepoglavi, predavanje održati spomenuti Krešimir Mišak, inače dugogodišnji voditelj HRT-ove emisije "Na rubu znanosti".

U Lepoglavi će održati predavanje pod nazivom "Sretan vam kraj svijeta... kakvog ste poznavali", što je ujedno i naziv njegove posljednje knjige u kojoj su objavljeni transkripti razgovora s četrdesetak autora koji su gostovali u spomenutoj TV-emisiji.

Članovi NUM-a predavanje organiziraju u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja koji se ove godine, u razdoblju od 26. rujna do 2. listopada, u Hrvatskoj obilježava po deveti put.

Održavanje Tjedna cjeloživotnog učenja inicijativa je UNESCO-a pokrenuta 1999. godine s namjerom senzibiliziranja javnosti za cjeloživotno učenje i promicanja kulture učenja te kako bi se za motiviralo ljude.

Ulaz na predavanje je slobodan.