Sub06032021

Posljednje izmjene08:59:04 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Ostalo NAJAVA Misa za branitelje u kapeli Majke Božje Snježne u Žarovnici

NAJAVA Misa za branitelje u kapeli Majke Božje Snježne u Žarovnici


Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja, 5. kolovoza u kapelici Majke Božje Snježne u Žarovnici bit će služena sveta misa. Misa počinje u 11 sati, a predvodit će je kamenički župnik vlč. Dragutin Joč.

Misnim će se slavljem proslaviti blagdan Majke Božje Snježne i Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja.
Riječ je o misnom slavlju na kojem će se moliti za sve poginule, nestale i umrle branitelje i prvog hrvatskog predsjednika i Vrhovnog zapovjednika Oružanih snaga Republike Hrvatske dr. Franju Tuđmana.
Naime, braniteljske udruge s područja Ivanca i Lepoglave, u suradnji sa župama organiziraju Svete mise zadušnice, od kojih je i ova u kapeli Majke Božje Snježne.
Uoči mise branitelji će se okupiti na velikom parkiralištu u blizini kameničkog groblja te u mimohodu stići na svetu misu. Nakon misnog slavlja slijedi druženje branitelja i građana.