Sub06032021

Posljednje izmjene08:59:04 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Ostalo NAJAVA P.A.S. klub Lepoglava organizira i poziva zainteresirane na tradicionalno druženje u prirodi

NAJAVA P.A.S. klub Lepoglava organizira i poziva zainteresirane na tradicionalno druženje u prirodi


P.A.S. klub Lepoglava 2. i 3. srpnja organizira četvrto po redu druženje u prirodi na prostoru napuštenog kamenoloma Vudelje, koji se nalazi na obroncima planine Ivanščice iznad Lepoglave. Zamisao organizatora je da ovakvim tipom događanja promovira turističke mogućnosti lepoglavskog kraja, ekološki osvješćuje zajednicu te upozna zainteresirane sudionike s postupcima vezanim uz siguran boravak u prirodi.

Organizator poziva sve koji žele uživati u svježem zraku, lijepoj prirodi i dobrom društvu da se pridruži ovom okupljanju.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na službenoj facebook stranici udruge https://www.facebook.com/P.A.S.klubLepoglava/ , forumu o preživljavanju u prirodi http://survival.aforumfree.com/t10475-najava-vudelje-2016-lepoglava-02-03-7-2016 ili na broj mobitela 098/1672501.

Glavni sponzor ovog događaja, prihvativši na gradskom natječaju za projkete i programe udruga projekt "Avantura Lepoglava 2016., je Grad Lepoglava.