Pon26072021

Posljednje izmjene11:17:23 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Ostalo DJEČJI VRTIĆ LEPOGLAVA Svatovska zvona u lepoglavskom vrtiću

DJEČJI VRTIĆ LEPOGLAVA Svatovska zvona u lepoglavskom vrtiću


Dan zaljubljenih i ove je godine u Dječjem vrtiću Lepoglava proslavljen uz vrtićku svadbu.

Baš kao i oni pravi, vrtićki su svatovi u svatovskoj povorci na vjenčanje dopratili vrtićke mladence. Svoje vrtićko da, pred vrtićkim su svećenikom, izrekla dva para – Tesa i Luka te Elena i Filip.

Nakon što su na prstima zasjali vjenčani prsteni i bačeni buketi uslijedilo je svatovsko veselje. I ovog su se puta za dobar štimung pobrinule vrtićke tete koje su s nekoliko vrtićkih hitova rasplesale i raspjevale male svate. Plesalo se i pjevalo iz sveg glasa.

Posebne su gošće na vjenčanju bile korisnice Caritasovog doma iz Ivanca koje su uoči vjenčanja mališanima čitale pjesme.

I ove je godine vrtić u Lepoglavi za Valentinovo bio posebno uređene. Između ostalog, mogli su se vidjeti stari zidnjaci s ljubavnim porukama. Baš onakvi kakvi su se nalazi iznad štednjaka u domovima baka i djedova.

Inače, svatovsko se veselje proširilo i van vrtićkih zidova. Mali su svatovi prošetali centrom Lepoglave te posjetili Gradsku upravu, banku i ljekarnu gdje su prigodnim poklonima, uz najljepše valentinovske želje, darovali sve koje su susreli.