Ned17012021

Posljednje izmjene10:40:23 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Obrazovanje DJEČJI VRTIĆ LEPOGLAVA Online aktivnosti za vrtićke mališane

DJEČJI VRTIĆ LEPOGLAVA Online aktivnosti za vrtićke mališane


Zbog trenutne epidemiološke situacije i dječji su vrtići zatvorili svoja vrata. Unatoč tome djelatnici vrtića brinu za polaznike vrtića. Kao i u slučaju online nastave i roditelji vrtićkih mališana mogu koristiti web aplikacija na kojima se nude različite aktivnosti za djecu vrtićke dobi.
O tome je roditelje, djecu i sve one koji brinuo o djeci u otvorenom pismu obavijestila ravnateljica Dječjeg vrtića Lepoglava, Valentina Husnjak – Ribić.

"Draga naša djeco, dragi roditelji, djedovi i bake, dragi naši Lepoglavčani!
Pišemo vam ovo pismo nadajući se da ste svi u svojim toplim domovima. Uvjereni smo da su oni ispunjeni radošću, veseljem i osmjehom vaše i naše dječice. Nama u našim prostorima to najviše nedostaje. No mi smo tu za vas virtualno. Na web aplikaciji "Dinamikom" planiramo i nudimo različite zanimljive aktivnosti koje možete ponuditi svojoj djeci te se zajedno s njima uputiti u dječji svijet istraživanja i igre. Samim time pruža vam se prilika da više vremena provedete sa svojim djetetom te tako otkrijete sve njegove potencijale i interese. Molimo vas da se pridržavate svih donesenih mjera za sprečavanje virusa Covid-19 te savjeta stručnjaka jer će nam one pomoći da se što prije susretnemo ponovno u vrtiću. Zadaća nam je da sada svi zajedno pazimo na svoju djecu, roditelje, bake i djedove te drage nam osobe. Sigurni smo da ćemo uskoro ponovno šetati našom Lepoglavom, saditi cvijeće u našim vrtovima te se igrati u našim parkovima.
Do našeg ponovnog susreta pozdravljaju vas i u srcu nose vaši odgajatelji i ravnateljica DV LEPOGLAVA, prof. Valentina Husnjak-Ribić."