Sri08072020

Posljednje izmjene03:36:25 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Obrazovanje OBRAZOVANJE U školama na gradskom području zbog štrajka danas nije bilo nastave

OBRAZOVANJE U školama na gradskom području zbog štrajka danas nije bilo nastave


U sve tri osnovne škole na gradskom području – u OŠ Ante Starčevića u Lepoglavi, u OŠ Ivana Rangera u Kamenici te OŠ Izidora Poljaka u Višnjici danas (10. listopada) zbog najavljenog štrajka učitelja nije bilo nastave.

Budući da je većina učitelja iz navedenih škola u štrajku nastava nije mogla biti organizirana te nije ni održana. Većina učenika u školu nije niti došla, a oni koji su ipak to učinili bili su zbrinuti i poslani kućama.

Prema najavama sindikata štrajk će biti cirkularan odnosno nakon današnjeg dana kada je štrajk organiziran u svim školama u Hrvatskoj, svakog narednog dana održat će se u jednoj od županija. Prema tim najavama sutra (11.10) će štrajk biti organiziran u Varaždinskoj županiji tako da i sutra zbog štrajka u školama na gradskom području najvjerojatnije neće biti nastave. Službene potvrde te informacije još nema pa se pozivaju roditelji i učenici da prate službene stranice svih triju škola na kojima će o tome biti obaviješteni.