Uto14072020

Posljednje izmjene12:11:33 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Obrazovanje OŠ ANTE STARČEVIĆA LEPOGLAVA (FOTO) Oproštaj od još jedne školske godine

OŠ ANTE STARČEVIĆA LEPOGLAVA (FOTO) Oproštaj od još jedne školske godine


Kraj još jedne školske godine u OŠ Ante Starčevića Lepoglava obilježen je tradicionalnom školskom priredbom.

I ove se godine u sportskoj školskoj dvorani okupila brojna publika koja je pratila i pljeskom nagrađivala učenike koji su se glazbenim, scenskim, plesnim i recitatorskim nastupima oprostili od školskih klupa koje će uskoro zamijeniti dječjim igralištima.

Završna je priredba bila prigoda nagraditi učenike koji su tijekom školske godine ostvarili izvrsne rezultate. Sudionici županijskih i državnih natjecanja primili su na dar komplet knjiga dok su osvajači jednog od prva tri mjesta na županijskim i državnim smotrama, i njihovi mentori, primili i novčane nagrade.
Nagrade im je ispred Grada Lepoglave, koji je i ove godine, potičući izvrsnost, odlučio nagraditi najuspješnije učenike, uručio lepoglavski gradonačelnika Marijan Škvarić.

Nagrade za osvojeno jedno od prva tir mjesta na županijskim smotrama primili su: Melania Štefanec, Jan Kuća, Antonio Šprem, Lucija Zver, Žan Barlek i Karlo Svetec.
Nagrade za sudjelovanje na županijskim i državnim natjecanjima primili su: Iska Županić, Mia Gal, Alen Bračko, Armond Kramarić, Petra Cerovčec, Mihaela Belčić, Lucija Šinko, Laura Breški, Lara Šincek-Cvilinder, Eni Mađar, Alen Frketin, Marko Zbodulja, Leticia Kužir, Ema Žulić, Tin Naglaš, Marina Sanković i Silvija Picek.

Melania Štefanec proglašena je učenicom generacije.

Na kraju priredbe od škole su se oprostili učenici osmih razreda. Zahvalili su se tom prigodom svojim učiteljima, koje su darivali ružama, i svima koji su im pomagali i pružali potporu tijekom osnovnoškolskog obrazovanja.