Pet21022020

Posljednje izmjene11:59:51 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Obrazovanje OŠ IVANA RANGEREA KAMENICA Priredba za Dan škole

OŠ IVANA RANGEREA KAMENICA Priredba za Dan škole

U OŠ Ivan Rangera Kamenica obilježen je Dan škole. Tom je prigodom održana školska priredba tijekom koje su se kamenički učenici okupljenima u školskoj sportskoj dvorani predstavili pjesmom, recitacijama, glazbenim i scenskim nastupima.

Ravnateljica OŠ Ivana Rangera Kamenica, Mirjana Posavec zahvalila je svima koji su svojim radom, trudom, zalaganjem i podrškom uspješnom učinili još jednu školsku godinu u kameničkoj školi u kojoj će se iduće godine proslaviti 190 godina organiziranog školstva u Kamenici. Istaknula je tom prigodom da učitelji znanjem daruju djecu i da se od njih uz ljubav prema učenicima i svom poslu traži puno razumijevanja koje često izostane kada je potrebno učiteljima.

Priredba je bila prigoda da se učenicima koji su ostvarili zapažene rezultate na školskim natjecanje uruče gradske nagrade. Tako je gradonačelnik Grada Lepoglave, Marijan Škvarić učenicima koji su sudjelovali na županijskim i državnim smotrama na poklon uručio knjige, dok je učenicima i mentorima koji su na županijskim i državnim natjecnjima osvojili jedno od prva tri mjesta uručena je i prigodna novalčnana nagrada.

Učenice Karla Barbir i Petra Fištrek nagrađene su knjigama i novčanom nagradoma za osvojeno jedno od tri prva mjesta na županijskim odnosno državnim natjecanjima.
Nagrade za sudjelovanje na županijskim i državnim smotrama primili su: Vinko Juren, Hana Vresk, Amanda Bunčić, Daria Vusić, Lana Maček, Erik Bencek, Maja Mavrek, Karlo Huđ, Laura Vresk, Lana Jurgec, Roko Becnek, Matej Držaić, Martina Jug, Niko Jurenec, Marija Novak, Marko Maček, Ivana Dijanešić, Irena Husnjak, Elena Jug, Hana Hunjet te školske odbojkaške ekipe.
Grad je uspješnim odbojkašima ovom prigodom darovao set dresova.