Ned17022019

Posljednje izmjene04:39:39 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Obrazovanje OŠ IZIDORA POLJAKA VIŠNJICA (FOTO) Obilježen Dan škole i obnova statusa Ekoškole

OŠ IZIDORA POLJAKA VIŠNJICA (FOTO) Obilježen Dan škole i obnova statusa Ekoškole


Kraj još jedne školske godine u OŠ Izidora Poljaka u Višnjici obilježen je tradicionalnom završnom priredbom na kojoj su učenici pjesmom i recitacijama pozdravili okupljene u školskoj sportskoj dvorani. Recitatori, mladi glazbenici, tamburaši i školski zbor jednosatnim su se programom oprostili od još jedne školske godine te razveselili publiku koja ih je nagradila velikim pljeskom.

Već tradicionalno, učenicima koji su nastupili na učeničkim smotrama i ostvarili zapažene rezultate i njihovim mentorima dodijeljena su priznanja i gradske nagrade. Ispred Grada Lepoglave nagrade i priznanja podijelio im je potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Lepoglave Željko Šoštarić koji je tom prilikom učenicima, djelatnicima škole i roditeljima čestitao na uspješno odrađenoj školskoj godini.
Posebno je nagrađena Lucija Jurenec koja je na državnom prvenstvu iz povijesti osvojila prva mjesto.

Svima koji su pomogli u realizaciji školskih projekata i nastavnog programa zahvalila je ravnateljica Martina Vusić dodijelivši im školske zahvalnice.

Na kraju priredbe, kojom je obilježena i obnova statusa Ekoškole na jarbol ispred škole podignuta je zelena eko zastava.