Ned17022019

Posljednje izmjene04:39:39 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Obrazovanje OŠ IVANA RANGERA KAMENICA Zajednički nastupi učenika i učitelja na školskoj priredbi

OŠ IVANA RANGERA KAMENICA Zajednički nastupi učenika i učitelja na školskoj priredbi


U OŠ Ivana Rangera iz Kamenice Dan škole i završetak školske godine obilježen je prigodnom priredbom. Nije to bila uobičajena školska priredba. Naime, zajedno s učenicima na priredbi su nastupali i njihovi učitelji.

Program je otvorila ravnateljica Mirjana Posavec. U kratkom obraćanju istaknula je da u kameničkoj školi vlada klima zajednice koja uči. A uči se u skladu sa suvremenim kretanjima, ali se pri tom ne zaboravlja tradicija.
Ravnateljica Posavec, zapjevavši s učenicima, otvorila je program tijekom kojeg su s učenicima zapjevali i drugi učitelji. Učenici su kroz svoje nastupe, recitirajući, svirajući klavir i plešući, predstavili i svoje druge talente. Svaki je nastup bio popraćen snažnim pljeskom i odobravanjem ispunjene školske dvorane.

Proslavu Dana škole Grad Lepoglava iskoristio je za nagrađivanje učenika koji su ostvarili zapažene rezultate na županijskim i državnim smotrama te njihovih mentora. Nagrade je učenicima uručio gradonačelnik Marijan Škvarić.