Ned09082020

Posljednje izmjene07:49:25 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Obrazovanje OŠ IZIDORA POLJAKA VIŠNJICA Završnom priredbom se oprostili od još jedne školske godine i osmaša

OŠ IZIDORA POLJAKA VIŠNJICA Završnom priredbom se oprostili od još jedne školske godine i osmaša


Od školske godine na izmaku učenici, učitelji i djelatnici OŠ Izidora Poljaka Višnjica, te njihovi gosti, oprostili su se završnom školskom priredbom na kojoj su učenici, pjevajući, recitirajući, glumeći i svirajući, pokazali djelić onog što su naučili u proteklih godinu dana.

Tijekom priredbe od osnovnoškolskih su se klupa oprostili osmaši koji su se zahvalili učiteljima i djelatnicima škole na lijepim i radosnim trenucima provedenim u školi, dok su njima svi nazočni poželjeli puno uspjeha u daljnjem školovanju i životu.

Priredba je bila prigoda da se nagrade učenici koji su postigli uspjehe na školskim natjecanjima. Gradske im je nagrade – prigodne knjige, uručio gradonačelnik grada Lepoglave Marijan Škvarić. Primili su ih: Mislav Dukarić, Anamarija Miholić, Anamarija Komes, Ivana Ban, Mario Pintarić, Luka Jurenec, Marijan Fijačko, Dario Jurenec, Josip Đura, Dario Fijačko, Luka Car, Martin Biškup, Sara Pintarić i Nikolina Butko.