Pon08032021

Posljednje izmjene03:51:58 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Obrazovanje OŠ ANTE STARČEVIĆA LEPOGLAVA (FOTO) Oproštaj osmaša na završnoj školskoj priredbi

OŠ ANTE STARČEVIĆA LEPOGLAVA (FOTO) Oproštaj osmaša na završnoj školskoj priredbi


Skori kraj još jedne školske godine u OŠ Ante Starčevića Lepoglava obilježen je tradicionalnom školskom priredbom.

I ovog su puta tribine školske dvorane bile ispunjene do posljednjeg mjesta. Brojni okupljeni građani pratili su priredbu koju su pripremili učitelji i učenici lepoglavske škole.

Završna je priredba bila prigoda nagraditi učenike koji su tijekom školske godine ostvarili izvrsne rezultate. Tako su nagrađeni osvajači jednog od prva tri mjesta na županijskim smotrama. Nagrade im je uručio lepoglavski gradonačelnika Marijan Škvarić, a primili su ih: ženska ekipa u futsalu, ženska odbojkaška ekipa i muška košarkaška momčad, koje su osvojile prva mjesta na županijskim natjecanjima, zatim Karlo Svetec za osvojeno treće mjesto u informatici te Tihana Belčić, Iva Kostanjevec i Lea Koščec za osvojeno 3. mjesto na kvizu "Čitanjem do zvijezda".
Proglašena je i učenik generacije. Ta je prestižna školska titula pripala učenici 8. b razreda, Adriani Galić.


Na kraju priredbe od škole su se oprostili učenici osmih razreda. Zahvalili su se tom prigodom svojim učiteljima, koje su darivali ružama, i svima koji su im pomagali i pružali potporu tijekom osnovnoškolskog obrazovanja.