Pet22062018

Posljednje izmjene12:02:33 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Obrazovanje DJEČJI VRTIĆ LEPOGLAVA Projekt "Lepoglavska čipka" najuspješniji u Hrvatskoj

DJEČJI VRTIĆ LEPOGLAVA Projekt "Lepoglavska čipka" najuspješniji u Hrvatskoj


Projekt "Lepoglavska čipka" Dječjeg vrtića Lepoglava proglašen je, uz projekt Dječjeg vrtića "Dječji svijet" iz Varaždina, najuspješnijim projektom na 13. smotri projekata iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo.

Na smotri održanoj u Zagrebu prezentirana su 23 projekata odabrana između 98 projekata prezentiranih na regionalnim smotrama. Među 23 odabran projekta, prezentiran je projekt "Lepoglavska čipka" kojeg su izradile odgojiteljice Mirjana Županić i Sabina Kolačko.

- Projekt "Lepoglavska čipka" odličan je primjer rada gdje su zadani jasni ciljevi i vidljivi ishodi rada - napomenule su članice prosudbenog vijeća koje su pratile prezentacije svih projekta nakon čega je upravo projekt Dječjeg vrtića Lepoglava proglašen najuspješnijim.

Ravnateljica Nada Kuća podržala je i pratila izradu i prezentaciju projekta te je naglasila da se u DV Lepoglava provodi kvalitetan odgojno obrazovni rad, što potvrđuje i proglašenje projekta "Lepoglavska čipka" najuspješnijim u Hrvatskoj.