Pet22062018

Posljednje izmjene12:02:33 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Obrazovanje OBRAZOVANJE Učenica OŠ Ante Starčevića sudjelovala na "Novigradskom proljeću"

OBRAZOVANJE Učenica OŠ Ante Starčevića sudjelovala na "Novigradskom proljeću"


Učenica OŠ Ante Starčevića Lepoglava, Tihana Belčić provela je tjedan dana u Novigradu sudjelujući u Školi stvaralaštva „Novigradsko proljeće“.

U tom su vremenu, u okviru navedene Škole stvaralaštva, održane različite radionice jezično-umjetničkog područja namijenjene darovitim učenicima. Njima se potiče kreativnost te razvijanje estetskih vrijednosti i socijalnih vještina.
Tihana je prošla selekciju i sudjelovala je na radionici stvaranja slikovnice gdje je osmislila svoju prvu slikovnicu.

- Tjedan u školi stvaralaštva prošao je prebrzo. Toliko sam uživala u svemu, od radnih i napornih sati do kasno u školi, pa do svih slobodnih satova koje sam provela s novim prijateljima. Svaki trenutak ponovila bih još sto puta, tako da ću se vjerojatno prijaviti i sljedeće godine. Meni je ovo bilo jedno, novo, stvarno posebno iskustvo koje me obogatilo na brojne načine. Svi koji mislite da imate dara i neotkrivenih talenata preporučujem da se prijavite, jer nećete požaliti – poručila je Tihana.

Financijski je Tihani djelomično pomogla Škola tako što je platila kotizaciju za sudjelovanje i boravak u Novigradu.