Sub06062020

Posljednje izmjene02:39:55 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Inicijative DJEČJI VRTIĆ Humanitarna akcija "Djeca – djeci"

DJEČJI VRTIĆ Humanitarna akcija "Djeca – djeci"


Sanaciju i vraćanje života na poplavljena područja, građani s područja grada Lepoglave, koji su se uključili u brojne humanitarne akcije, prate znajući da su svojom humanošću pomogli tamošnjim žiteljima. Humanitarne akcije na području grada Lepoglave, uz Grad Lepoglavu, pokrenule su i brojne udruge i ustanove među kojima i Dječji vrtić Lepoglava, čija je akcija prošla pomalo nezapaženo.

A mališani iz Dječjeg vrtića Lepoglava i njihovi roditelji rado su se uključili u vrtićku humanitarnu akciju pod motom djeca-djeci i pri tom zajedničkim snagama prikupili higijenske potrepštine za svoje prijatelje iz poplavljenih područja. Sakupljeno je tako 100 kilograma higijenskih potrepština (sapuna, vlažnih maramica, pasta za zube,četkice te dječje kreme), koje su poslane na adrese dvaju vrtića u Slavonskom Brodu i Županji.

- Mališani velikog srca tom su prilikom upakirali svoje crteže i pokoju igračku nadajući se da će njima razveseliti svoje prijatelje i tako im pomoći da bar na trenutak zaborave svoje poplavljene domove , podsjećaju iz Dječjeg vrtića Lepoglava.