Uto04082020

Posljednje izmjene05:32:16 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo

Društvo

OBAVIJEST Jesenski upisni rok Glazbene škole u Varaždinu za Područni odjel u Lepoglavi, pretprijavni rok otvoren do 21. kolovoza


Glazbena škola u Varaždinu najavljuje jesenski upisni rok u predškolske programe i 1. razred osnovne glazbene škole za školsku godinu 2020./2021.
Upisi će se vršiti i za Područni odjel u Lepoglavi, Hrvatskih pavlina 42 (u prostoru Osnovne škole Lepoglava) u kojem učenici mogu upisati temeljne predmete: klarinet, klavir, rog, trombon, tubu i udaraljke.

Opširnije...

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Održana radionica o neformalnom obrazovanju, slijedi predavanje o realizaciji ideja u poslovnom svijetu


U okviru projekta Info-centra za mlade Lepoglava Nezavisna udruga mladih održala je prvu fizičku aktivnost u novom prostoru. Riječ je o radionici "Što je neformalno obrazovanje i koje su njegove prednosti?” koju je, uz učešće jedanaestoro sudionika, vodio Mario Žuliček.

Opširnije...

CRKVA Nova imenovanja u Varaždinskoj biskupiji, u lepoglavsku župu dolazi vlč. Nenad Piskač


Odlukom varaždinskog biskupa, mons. Bože Radoša, ususret novoj pastoralnoj godini, u Varaždinskoj biskupiji određena su nova imenovanja, premještaji i razrješenja svećenika.

Opširnije...

DJEČJI VRTIĆ LEPOGLAVA Vrtićki tim u novom vrtiću


Uređenje i adaptacija objekta Dječjeg vrtića Lepoglava privodi se kraju u što su se uvjerili i djelatnici Vrtića koji su na lepoglavskog gradonačelnika Marijana Škvarića razgledali novouređeni objekt u kojem će, nakon jednogodišnjeg izbivanja, ovog rujna nastaviti s radom.

Opširnije...

VATROGASTVO U Kamenicu stigao novi vatrogasni kombi


Grad Lepoglava nastavlja s ulaganjima u razvoj vatrogastva na gradskom području. Ovih je dana nabavljeno još jedno novo vatrogasno vozilo. Riječ je o kombi vozilu za prijevoz vatrogasaca marke Ford Transit vrijednom gotovo 300.000 kuna nabavljenom za potrebe Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kamenica.

Opširnije...

ODRŽANA AKCIJA DARIVANJA KRVI Prikupljeno 46 doza krvi


Nastavljajući s organiziranjem i prikupljanjem potrebnih doza krvi, Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec organiziralo je u Lepoglavi, u suradnji s aktivom dobrovoljnih darivatelja krvi iz Lepoglave, akciju dobrovoljnog darivanja krvi za građane šireg lepoglavskog područja kojoj su se odazvala 49 dobrovoljna darivatelja krvi od kojih je prikupljeno 46 doza krvi za potrebe liječenja bolesnika Opće bolnice Varaždin..

Opširnije...

NAJAVA Vrijeme je za prvu fizičku aktivnost u prostoru Nezavisne udruge mladih


Radionicu pod nazivom “Što je neformalno obrazovanje i koje su njegove prednosti?“ održat će Mario Žuliček, a radionica će se održati u subotu, 25. srpnja, s početkom u 19 sati. Radionica će se održati u novom prostoru Nezavisne udruge mladih (Trg kralja Tomislava 10, 1. kat).

Opširnije...

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Na online radionici učili o prezentacijskim vještinama


U sklopu projekta Info-centra za mlade Lepoglava održana je druga online radionica čija je tam bila prezentacijske vještine.

Opširnije...

OBRAZOVANJE Učenica Iskra Županić treća na državnom informatičkom natjecanju


U Zagrebu je održano pretkolo za 1. Hrvatsku Logo olimpijadu - HLO 2020 na kojem je učenica petog razreda OŠ Ante Starčevića iz Lepoglave – Iskra Županić, pod mentorstvom učiteljice Nevenke Harjač, osvojila odlično 3. mjesto

Opširnije...