Sri29012020

Posljednje izmjene02:51:40 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo

Društvo

DARIVANJE KRVI Prikupljene 42 doze krvi. Franjo Bračko krv dao 100. put


Nastavljajući s organiziranjem i prikupljanjem potrebnih doza krvi, Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec, u suradnji s aktivom dobrovoljnih darivatelja krvi Kaznionice u Lepoglavi, organiziralo je akciju dobrovoljnog darivanja krvi za djelatnike Kaznionice u Lepoglavi.

Opširnije...

OBAVIJEST Poziv za prijavu djece za smještaj u područnom odjelu DV Lepoglava u Višnjici


Dječji vrtić Lepoglava uputio je poziv roditeljima zainteresiranima za smještaj djeteta u Dječjem vrtiću Lepoglava – Područnom odjeljenju Višnjica da prijave svoje dijete.

Opširnije...

NAJAVA Akcija darivanja krvi u Lepoglavi


Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec u suradnji sa Aktivom dobrovoljnih darivanja krvi Kaznionice iz Lepoglave organizirati će u utorak, 28siječnja, od 9 do 12 sati u restoranu Ivančica u Lepoglavi, akciju dobrovoljnog darivanja krvi za djelatnike Kaznionice iz Lepoglave.

Opširnije...

PČELARSTVO Održana Skupština Pčelarske udruga Čmalico


Pčelarska udruga Čmalico iz Bednje održala je u Lepoglavi svoju 7. redovnu izvještajnu Skupštinu. Iako sjedištem vezana za Bednju, Udruga Čmalico uz pčelare iz Bednje okuplja i pčelare s područja Grada Lepoglave i okolice, ukupno njih 62 koji raspolažu s 5100 pčelinih zajednica.

Opširnije...

NAJAVA Glazbena večer: Bruce Springsteen


Glazbena udruga grada Lepoglave i u novoj godini nastavlja s organizacijom glazbenih večeri. Ovog petka, 17. siječnja, s početkom u 19 sati, u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca u lepoglavskom Domu kulture organizira glazbenu večer posvećenu Bruceu Springsteenu.

Opširnije...

ODRŽANA SJEDNICA REDOVNE IZVJEŠTAJNE SKUPŠTINE NUM-a Ostvareni prihodi veći od 380.000 kuna


Nezavisna udruga mladih održala je sjednicu redovne izvještajne Skupštine Nezavisne udruge mladih na kojoj je odlučeno o preseljenju ureda NUM-a na novu lokaciju, prezentiran je i usvojen bogat izvještaj o radu za 2019. godinu te sve provedene aktivnosti, aktivnost i sudjelovanje članova u radu Udruge te ostvareni volonterski sati, sudjelovanje na aktivnostima u svrhu jačanja kapaciteta Udruge, ostvarena partnerstva i suradnje te jubilarno izdanje Jailhouse festivala koje je po mnogočemu bilo i rekordno izdanje.

Opširnije...

OŠ ANTE STARČEVIĆA LEPOGLAVA Božićna priredba


U ispunjenoj lepoglavskoj školskoj dvorani održana je školska božićna priredba.

Opširnije...

DJEČJI VRTIĆ RUNOLIST Održana Božićna priredba


U crkvi sv. Bartola u Kamenici održana je Božićna priredba Dječjeg vrtića "Runolist"

Opširnije...

BRANITELJI Posjet karlovačkom ratištu


Udruga Branitelji Hrvatske Lepoglava nastavlja s obilaskom ratišta na kojima se branila Hrvatska. Članovi Udruge, njih 40-ak, proteklog su vikenda posjetili karlovačko ratište.

Opširnije...