Ned05122021

Posljednje izmjene11:31:08 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Crna kronika

Crna kronika

POLICIJA U prometnoj nesreći ozlijeđena jedna osoba


U prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak, 20. rujna oko 7.50 sati na županijskoj cesti u Lepoglavi, ozlijeđena je jedna osoba.

Opširnije...

PROMETNA NESREĆA Troje ozlijeđenih u sudaru dva automobila


U četvrtak, 1. travnja oko 8 sati, na raskrižju Varaždinske ulice i Trga 1. hrvatskog sveučilišta u Lepoglavi, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Opširnije...

KRAĐA Iz kuće u Lepoglavi otuđen alat vrijedan nekoliko tisuća kuna

U nedjelju, 21. veljače oko 18.30 sati u Lepoglavi, nepoznati je počinitelj iz podrumskog dijela kuće u vlasništvu 38-godišnjaka, otuđio bušilicu, ubodnu pilu, motornu pilu, ribički štap i drugo.

Opširnije...

KRIMINAL Provala u kuću u Očuri


Negdje u periodu od 19. do 25. kolovoza, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u Očuri u vlasništvu 43-godišnjakinje. Tom je prilikom ispreturao stvari, ali nije ništa otuđio.

Opširnije...

NAJAVA Ovog vikenda pojačan policijski nadzor prometa


Policijski službenici Policijske uprave varaždinske u dane vikenda provodit će pojačane mjere u nadzoru cestovnog prometa, s posebnim naglaskom na utvrđivanje prekršaja tzv. četiri glavnih ubojica u prometu, odnosno prekršaja vezanih uz alkohol, nedopuštene brzine kretanja vozila, pojas i mobitel.

POLICIJA Sa 160 kilometara na sat na lepoglavskoj zaobilaznici ugrozio živote drugih sudionika u prometu


Jučer, 16. srpnja oko 18.30 sati u Lepoglavi, na državnoj cesti D-35, policijski službenici Policijske uprave varaždinske, specijalnim su vozilom za utvrđivanje prekršaja, tzv. presretačem, utvrdili nepropisnu brzinu kretanja motocikla kojim je upravljao 44-godišnjak. Isti se na dionici ceste gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 70 km/h, kretao motociklom brzinom od 160 km/h, što umanjeno za toleranciju na mjerne uređaje od 10%, iznosi 144 km/h.

Opširnije...

POLICIJA U Vulišincu policija zaustavila vozača s 3.04 promila alkohola u krvi


Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaustavili su jučer, 16. srpnja oko 21.30 sati u Vulišincu, osobno vozilo kojim je upravljao 34-godišnjak pod utjecajem alkohola od 3.04 g/kg.

Opširnije...

NAJAVA Policija ovog vikenda "u lovu" na alkoholizirane vozače


Policijski službenici Policijske uprave varaždinske provest će tijekom noći sa subote na nedjelju, 30./31. svibnja, pojačane aktivnosti u prometu na suzbijanju prekršaja alkoholiziranosti sudionika u prometu, u sklopu operativne akcije „Alkohol“

AKTUALNO Policija će u cilju sprječavanja okupljanja građana i širenja koronavirusa nadzirati sve lokacije na kojima bi se građani mogli okupljati paleći vuzemnice


Iz Policijske uprave Varaždinske skreću pozornost na Odluku o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima te napominju da će policijski službenici, u cilju sprječavanja širenja koronavirusa, nadzirati sve lokacije na kojima bi se građani mogli okupljati. Pozornost će pri tom usmjeriti i na lokacije na kojima bi se građani mogli okupiti paleći vuzemnice.

Opširnije...