Ned11042021

Posljednje izmjene03:12:09 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Crna kronika Crna kronika Ostalo ZAVRŠETAK POTRAGE Nestali mještanin Višnjice pronađen mrtav

ZAVRŠETAK POTRAGE Nestali mještanin Višnjice pronađen mrtav


Članovi Hrvatske gorske službe spašavanja stanica Varaždin i Krapina te vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Višnjica okončali su danas (subota, 12. travnja) akciju potrage za nestalim mještaninom Višnjice pronašavši ga mrtva na šumovitom području Kuklja u Višnjici.
 

V. M. (72) iz Višnjice nije se kući vratio nakon što se u srijedu zaputio u šumu koju je dobro poznavao. Nakon što je obitelj alarmirala policiju, u petak su u potragu za njim krenuli članovi Hrvatske gorske službe spašavanja stanice Varaždin, no noć je prekinula akciju koja je nastavljen dan kasnije. U potragu su se uključili i članovi Hrvatske gorske službe spašavanja stanice Krapina, članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Višnjica te mještani koji dobro poznaju područje na kojem je prijavljen nestanak. U akciju su uključeni i psi tragači. Nakon nešto malo više od sata vremena potrage nestali V. M. pronađen je mrtav ispod dvadesetmetarske stijene na teško pristupačnom i stjenovitom području Kuklja.

Pretpostavlja se da je nestali pao sa stijene, no uzrok smrti potvrdit će policijska istraga.