Pon13072020

Posljednje izmjene12:11:33 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Crna kronika

Crna kronika

NAJAVA Policija ovog vikenda "u lovu" na alkoholizirane vozače


Policijski službenici Policijske uprave varaždinske provest će tijekom noći sa subote na nedjelju, 30./31. svibnja, pojačane aktivnosti u prometu na suzbijanju prekršaja alkoholiziranosti sudionika u prometu, u sklopu operativne akcije „Alkohol“

AKTUALNO Policija će u cilju sprječavanja okupljanja građana i širenja koronavirusa nadzirati sve lokacije na kojima bi se građani mogli okupljati paleći vuzemnice


Iz Policijske uprave Varaždinske skreću pozornost na Odluku o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima te napominju da će policijski službenici, u cilju sprječavanja širenja koronavirusa, nadzirati sve lokacije na kojima bi se građani mogli okupljati. Pozornost će pri tom usmjeriti i na lokacije na kojima bi se građani mogli okupiti paleći vuzemnice.

Opširnije...

POLICIJA Provaljeno u planinarski dom na Ravnoj gori


U vrijeme epidemije koronavirusa, kad su za boravak ljudi zatvorena brojna javna mjesta i prostori, neki su tu činjenicu iskoristili za provale. Jedna takva dogodila se na Ravnoj gori koja je zatvorena za planinarenje. Naime, provaljeno je u planinarski dom Pusti duh.

Opširnije...

PROMET U naletu vlaka na osobno vozilo ozlijeđene dvije osobe


U petak, 13. ožujka oko 16.15 sati u Lepoglavi, u naletu vlaka na osobno vozilo, ozlijeđene su dvije osobe.

Opširnije...

NAJAVA Policija ovog vikenda "u lovu" na alkoholizirane vozače


Policijski službenici Policijske uprave varaždinske provest će tijekom noći sa subotu na nedjelju, 18./19. siječnja, pojačane aktivnosti u prometu na suzbijanju prekršaja alkoholiziranosti sudionika u prometu u sklopu operativne akcije „Alkohol“.

POLICIJA Policija na treženjenje odvela vozača s 2.05 promila alkohola u krvi


U subotu, 2. studenog u 21.35 u Varaždinskoj ulici u Lepoglavi, policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.05 g/kg upravljao 57-godišnjak.

Opširnije...

PROMETNA NESREĆA Pod utjecajem alkohola udario vozilo na suprotnom traku


U petak, 26. srpnja oko 21.10 sati u Mažuranićevoj ulici u Lepoglavi, u prometnoj nesreći ozlijeđena je jedna osoba. Osobnim vozilom je iz smjera Žarovnice u smjeru Lepoglave pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.92 g/kg upravljao 41-godišnjak.

Opširnije...

PROVALA Provalnik iz kuće u Žarovnici otuđio novac i nakit


Tijekom noći 20./21. srpnja u Žarovnici, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 55-godišnjaka te otuđio novac i razni nakit.

Opširnije...

NAJAVA Ovog vikenda policija provodi akciju "Alkohol"


Policijski službenici Policijske uprave varaždinske provest će tijekom noći sa subote na nedjelju, 20./21. srpnja od 22 do 6 sati, pojačane aktivnosti na suzbijanju prekršaja alkoholiziranosti sudionika u prometu, u sklopu operativne akcije „Alkohol“.